На 12 декември жена направи опит за грабеж в магазин

...
На 12 декември жена направи опит за грабеж в магазин
Коментари Харесай

Смразяващ разказ за провалилия се обир на магазин в София

На 12 декември жена направи опит за обир в магазин от огромна хранителна верига в София. Той се намира в търговски обект на ъгъла на бул. „ Мадрид” и улица „ Черковна” в София.

Пред пред Нова телевизия приказва една от заложниците в магазина.

„ Беше опряла револвер в главата и ѝ сподели нещо от рода: „ Вади бързо парите! Отваряй касата!”. При което аз инстинктивно се обърнах и потеглих да тичам към вътрешността на магазина. Почти се сблъсках с защитата. Тогава още повече се тормозих, тъй като по главата му имаше кръв”, описа една от заложниците.

Преди да стигне до касата, 34-годишната нападателка удря по главата един от гардовете, описаха негови сътрудници. Той не е потърпевш съществено.

„ Настана блъсканица. Не знаехме какво се случва. Продавачките се опитваха да споделят на хората да стоят на едно място и да не приказват, да мълчат”,сподели очевидката.

Напрежението трае към 10 минути. Частни охранители съумяват да обезвредят дамата с револвера до идването на полиция.

„ Слаба, мисля, че беше вързана на опашка. И може би изрусявана. Нямаше маска, нито качулка”,каза тя.

От магазина разясниха, че са оказали цялостно подпомагане на Министерство на вътрешните работи, само че отхвърлиха да застанат пред камера. По думите на касиерки това е третият случай единствено за няколко месеца.

Очаква се нападателката да се снабди с обвиняване. Тя не е престъпно проявена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР