На 12 август ще се проведе протест пред германското посолство

...
На 12 август ще се проведе протест пред германското посолство
Коментари Харесай

Утре ще има протест пред посолството на Германия

На 12 август ще се организира митинг пред немското посолство у нас от 18.30 ч. под надпис: „ Масово затваряне на очи пред немското посолство ”.
Събираме се, с цел да попитаме немското посланичество у нас за какво към този момент едно десетилетие една от водещите сили в Европейския съюз толерира очевидната проведена престъпност в нашата управническа класа в лицето на Бойко Борисов и неговите държавни управления, както и на обвързваните с тях структури в правосъдната система. Искаме да знаем по какъв начин се съвместяват претенциите за върховенството на закона, които съпътстват всяка европейска инструкция към България, с необятно затворените очи на европейския политически хайлайф за техните „ сътрудници “ от ГЕРБ, декларират уредниците на митинга.
Дори преди месец Манфред Вебер, водачът на ЕНП - най-голямата партия в Европейския парламент, разгласи " цялостната си поддръжка за държавното управление на Бойко Борисов в битката му против корупцията ". Той съществено ли?
Интересуваме се също от това по какъв начин една толкоз развита система за финансов мониторинг като европейската, и в частност немската, позволява приключването на милиарди от еврофондове в джобовете на българските олигарси и управленци.
Искаме да покажем, че сме несъгласни Европа неофициално да спонсорира мафиотските структури у нас, които без нейните финансови запаси не биха могли по този начин крепко да се окопаят във властта, както от началото на участието ни в Европейския съюз.
Не желаеме нашият министър-председател да бъде „ пиколо “ на Меркел и на всички останали европейски водачи.
Ние желаеме да прекратим обезличаването на демокрацията в България, за което мълчанието на европейските институции и политически сили способства към този момент толкоз време, декларират протестиращите.
Те приканват немските политически водачи да слагат въпроса за степента на корупцията в България, която бива легитимирана посредством тяхното незаемане на позиция. „ Очакваме да вземат отношение към актуалните митинги и лицата Бойко Борисов, Иван Гешев, Делян Пеевски и Ахмед Доган, от които директно страдат българската народна власт и българският народ. Моментът е исторически. Подкрепете ни! ”, акцентират още протестиращите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР