На 12 април 2021 г. в гостуването си в Студио

...
На 12 април 2021 г. в гостуването си в Студио
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 заплаши шефа на съдиите със съд

На 12 април 2021 година в гостуването си в Студио „ Дерби “ Председателят на Съдийската комисия към Българския Футболен Съюз – Костадин Гергинов, намеси името на ФК ЦСКА 1948 по отношение на работата на реферите на мачовете в българското състезание. Клубът взе мнение по тематиката с публично изказване.

Публикуваме текста на изказването без редакторска интервенция:

До Костадин Гергинов

Председател на Съдийската комисия към Българския Футболен Съюз

Г-н Гергинов,

По време на гостуването Ви в Студио „ Дерби “ на 12 април 2021 година на въпрос за „ имена на чиновници в клубове, които дават отговор за съдиите “, Вие напълно съзнателно си послужихте с името на ФК ЦСКА 1948 за образец. Пример обаче защо?

ФК ЦСКА 1948 държи да получи отговори от Костадин Гергинов на въпросите:

- Какво имате поради с думите, че във ФК ЦСКА 1948 работи човек, който „ дава отговор за съдиите “? Как се дава отговор за съдии? Намеквате ли вмешателство в работата на съдиите отстрана на клуба или негови чиновници?

- В добавка на Вашето изявление споменахте, че в жалбите на ФК ЦСКА 1948 към Съдийската комисия има характерна за реферите терминология. Истината обаче е, че клубът изобщо не е подавал тъжби. Още по-малко с визираната от Вас терминология. Какво имате поради и тук?

- Защо, господин Гергинов, намесвате тъкмо ФК ЦСКА 1948? Може ли това да е „ съзнателна неточност “? Все отново сме сигурни, че почитан човек като Вас ревизира обстоятелствата си преди да приказва обществено.

- Не осъзнавате ли, че с изявлението си директно уронвате престижа на ФК ЦСКА 1948, граден от основаването на клуба?

ФК ЦСКА 1948 ясно и тъкмо декларира, че от началото на своето битие в никакъв случай не е влизал в контакт със съдии за каквото и да е било вмешателство в работата на българските рефери.

Ако Вие, господин Гергинов, имате друга информация, в този момент е моментът да я изнесете обществено. В противоположен случай можем да тълкуваме Вашите думи единствено и само като клюка по адрес на клуба и чиновниците му и чакаме Вашето публично опрощение.

Ако не получим съответен отговор от Ваша страна, сме склонни да потърсим подобен в съда.

С почитание,

Ръководството на ФК ЦСКА 1948
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР