На 12.08., в 05:20 часа сутринта, настъпва Пълнолуние в знака

...
На 12.08., в 05:20 часа сутринта, настъпва Пълнолуние в знака
Коментари Харесай

Пълнолуние във Водолей: Трудности в комуникацията за Водолей, Лъв, Телец и Скорпион

На 12.08., в 05:20 часа сутринта, настава Пълнолуние в знака Водолей. Тогава Луната застава в точна съпротива със Слънцето. Поради тази причина на 11.08. и 12.08. е доста евентуално да имаме спор сред егото и съзнателните ни стремежи (Слънцето) и възприятията и подсъзнателните ни потребности (Луната). Много е значимо да се стараем да не залитнем нито в едната, нито в другата прекаленост, тъй като в случай че допуснем да загубим вътрешния си баланс има риск да се изнервим прекалено, да вземаме неверни решения или да затормозим връзките си с близките.

Възможно е да сме свръх прочувствени и да реагираме преждевременно, като споделяме или вършим неща, за които в следствие да съжаляваме. Много е значимо да сме деликатни за нещата, за които дава отговор оста Лъв-Водолей, а това са точно заниманията с другари, флиртовете, обществените контакти, демонстрацията на гении и ексцентричността. Ако излизаме по обществени събития съществува риск да се увлечем и да прекалим, както с търсенето на внимание и изпъкването над другите, по този начин и с прекомерното преиграване.

Най-напрегнат ще бъде интервалът към Пълнолунието за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Скорпион и Телец, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. На тях ще им е много мъчно да се концентрират и заради тази причина е добре да не одобряват прекомерно доста задължения, да не се претрупват и да не се обясняват със заобикалящите.

Въздушните знаци Везни и Близнаци не е изключено да се впуснат в нощен живот и занимания. Добре е да внимават с алкохола, храните и напитките, които употребяват, с цел да си навлекат здравословни неразположения в следствие.

Водните знаци Риби и Рак е допустимо да получат значими известия, които мощно да ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е доста ясно е значимо да си дадат време за реакция, а да не работят първо сигнално, тъй като съществува риск от недоразумения.

Земните знаци Козирог и Дева ще са мощно ангажирани с публичния си имидж и дълго ще проучват усещането, което оказват на близките.

Огнените знаци Стрелец и Овен е доста евентуално да имат любовни безредици и да търсят близостта с човек, който харесват. Много е значимо да са деликатни да не прекалят и да притиснат другия прекомерно, оставяйки го без задоволително пространство.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР