На 12.08.202 г. около 16:20 часа на пътя между с.

...
На 12.08.202 г. около 16:20 часа на пътя между с.
Коментари Харесай

Катастрофи с пострадали в Пиринско

На 12.08.202 година към 16:20 часа на пътя сред с. Аврамово и с. Черна Места, лек автомобил „ Фиат Палио “ с 66-годишен лидер от с. Черна места, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост на ляв завой се е завъртял и се е блъснал в насрещно движещ се лек автомобил „ Шкода Фабия “. С комоцио, травма на гръдния панер и охлузни рани на главата е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Фиат Палио “. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите са негативни.

На 13.08.2022 година към 11:10 часа на ул. „ Драма “ в гр. Гоце Делчев, 51-годишен лидер на лек автомобил „ Фолксваген Поло “, заради непълен надзор е блъснал паркиран товарен автомобил „ Ивеко “, който от своя страна отскочил и блъснал паркираните до него лек автомобил „ Мерцедес “ и ремарке. Водачът на лекия автомобил „ Фолксваген Поло “ е потърпевш с разкъсно-контузна рана в региона на челото и спукан далак. Той е настанен за лекуване в МАБЛ-Гоце Делчев. Пробата за съществуване на алкохол в издишания от него въздух е негативна.

На 13.08.2022 година към 18:35 часа в региона на разклона за с. Мосомище, мотоциклет „ Ямаха “ с 59-годишен лидер от гр. Гоце Делчев не е спазил нужната отдалеченост и е блъснал намалящ скоростта си и спиращ пред него лек автомобил „ Хюндай “. В резултат на случая с травма в региона на кръста е потърпевша 59-годишена жена, пътуваща на мотоциклета. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите са негативни.

На 13.8.2022 година към 19:37 часа на кръстовище сред ул. „ Поленишки път “ и ул. „ Сандански мискет “ в гр. Сандански, лек автомобил „ Санг Йонг Кирон “ с 39-годишен лидер от Р Гърция, завивайки на ляво се е блъснал в изпреварващ го лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ с 47-годишен лидер от гр. Сандански. С фрактура на шиен прешлен е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Фолксваген Пасат “. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на двамата мъже са негативни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР