На 12.05, тази събота, от 11 до 20 ч. в

...
На 12.05, тази събота, от 11 до 20 ч. в
Коментари Харесай

Благотворително събитие Time2Care за бездомни животни ще се проведе на 12 май

На 12.05, тази събота, от 11 до 20 ч. в Сердика Център ще се организира благотворително събитие Time 2 Care/ „ Време е да се погрижиш “ на Сдружение „ Деар “ и Dare 2 Care Animals (https://www.facebook.com/Dare2CareAnimals/)
Ще има положителни диалози за животни и доброволчество, краткотрайни татуировки и прелестни арт бижута, чинии, чаши, кучешки шалчета и други ръчно направени и практични хубости, които ще се продават благотворително в интерес на идеята за бездмните животни. Виж повече за събитието тук: https://goo.gl/T2r2jy
Доброволчески екип Dare 2 Care Animals избавя и се грижи за изхвърлени или потърпевши котета и кучета, които се настаняват във краткотрайни приемни домове, до момента в който бъдат осиновени.
Ето какво изясни в допълнение Севим Рашидова от Сдружение „ Деар “:
" Ние оказваме помощ и на животните, и на хората. Работим за решаването на казуса изцяло, като освен спасяваме животни, а и образоваме хората за грижата за тях, публикуваме потребна информация за това онлайн и вършим образования с деца в учебни заведения и детски центрове. Вярваме, че в случай че ние хората станем по-добри и по-информирани, то и животните в домовете и на улицата, ще са по-добре. Решението е в ръцете на всеки от нас. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР