На 12.03.2024 г. в 15:00 ч. в Софийски градски съд

...
На 12.03.2024 г. в 15:00 ч. в Софийски градски съд
Коментари Харесай

Георги от БОЕЦ преди делото му срещу прокуратурата: Борисов ще лежи дълго за Турски поток

На 12.03.2024 година в 15:00 ч. в Софийски градски съд е планувано съвещание по делото на Георги Георгиев от БОЕЦ против прокуратурата, за противозаконното му подслушване през 2020 г.Адвокат на Георгиев е Методи Лалов, оповестиха във фейсбук профила си от БОЕЦ.

" Част от записаните диалози, представляващи действен интерес за Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, са за подготовката и реализацията на акциите на БОЕЦ по ТУРСКИ ПОТОК. Един от тези диалози е с журналистката Люба Кулезич, в който Георгиев споделя за идна обсада на компресорната станция до с. Расово! И по-късно блокирахме за 24 часа станцията! ", напомнят от " България Обединена с Една цел ".

Към оня миг БОЕЦ имаме импортиран сигнал до Министерство на вътрешните работи, Прокуратурата и ДАНС за закононарушенията при построяването на ТУРСКИ ПОТОК и вместо да проверяват Борисов, Теменужка Петкова, Владимир Малинов и останалите нарушители, Гешев и Министерство на вътрешните работи са следили и подслушвали водача на БОЕЦ! ", декларират още от БОЕЦ.

" Елате във вторник да се съберем в правосъдната зала да чуем по какъв начин прокуратурата ще се гърчи и оправдава!
Борисов ще лежи дълго за ТУРСКИ ПОТОК!
Битката продължава! ", приканват от сдружението.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР