На 11 юли, вторник, 2023г. се отваря за движение ул.

...
На 11 юли, вторник, 2023г. се отваря за движение ул.
Коментари Харесай

Възстановява се движението по ул. “Eзерата“ от кръстовището с „Чепинско шосе“ в София

На 11 юли, вторник, 2023г. се отваря за придвижване ул. “Eзерата “ от кръстовище с ул. „ Чепинско шосе “ до моста над р. Лесновска при с. Негован в регион „ Нови Искър “. Тя е част от програмата на кмета на София Йорданка Фандъкова, по която се построяват и ремонтират съществени улици в кварталите.

Това е вторият стадий от ремонта по съществуващо състояние на улица „ Езерата “ в сектора от началото на регулацията на с. Негован до кръстовището с ул. „ Чепинско шосе “, регион „ Нови Искър “, оповестяват от Столична община.

Улица „ Езерата “ е с дължина към 3.2 км. Изцяло е ремонтирано платното за придвижване с широчина 7. 00 м и двустранни нормализирани банкета по 1.25 м. Продължават довършителните работи по отводняване на прилежащите територии и следва полагането на износващ слой асфалт и полагането на хоризонтална маркировка.

Изпълнена е нова настилка за категория на придвижване „ тежко “ и отвесна сигнализация.

На 11 юли 2023г. също ще стартира и ремонта на ул. „ Чепинско шосе “ в сектор от възела със Северна скоростна дъга до кръстовище с ул. „ Езерата “, като ул. “Чепинско шосе “ в посочения сектор ще бъде затворена за придвижване. Това е третия стадий от ремонта по съществуващо състояние на улица „ Чепинско шосе “ в сектора от началото на регулацията на с. Чепинци до ЖП прелез на ул. „ Жак Дюкло “, регион „ Нови Искър “ и „ Кремиковци “.

Осигурени са обходни направления през с. Чепинци, с. Негован, с. Световрачене, Столичен околовръстен път и възела със Северна скоростна дъга. При този стадий се вкарват промени на маршрута автобусни линии № 18, №20 и №24 през с. Негован, с. Световрачене, с. Кубратово, при което се отварят нови автобусни спирки на градския превоз.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР