На 11 януари в Севлиево служители на Главна дирекция за

...
На 11 януари в Севлиево служители на Главна дирекция за
Коментари Харесай

Акция срещу разпространението на дрога в Севлиево

На 11 януари в Севлиево чиновници на Главна дирекция за битка с проведената престъпност, взаимно с сътрудниците им от Сливен и Велико Търново, както и екипи от Главна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, организираха профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, оповестяват от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР). 

Непосредствено след разпространяване на наркотични субстанции в дома му в Севлиево е арестуван 39 годишен гражданин на града. Той е с престъпни регистрации и е осъждан за развъждане на растения от рода на конопа, споделиха за Българска телеграфна агенция от Министерство на вътрешните работи.

Извършени са обиски в четири парцела на територията на община Севлиево, както и в два автомобила. Намерени и конфискувани са 14 грама марихуана, осем грама метамфетамин, над 6200 лева, везни и опаковки, допълват от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на интервенцията са арестувани до 24 часа четирима души, формирано е досъдебно произвеждане по нарушаване от Наказателния кодекс.

Действията по следствието не престават под наблюдението на Окръжната прокуратура в Габрово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР