На 11-ти януари през 2021-ва година местен информационен сайт публикува

...
На 11-ти януари през 2021-ва година местен информационен сайт публикува
Коментари Харесай

Руди Гела спретнал зверско меле на пътя - ето как запушил устата на потърпевшия шофьор


На 11-ти януари през 2021-ва година локален информативен уебсайт разгласява информация, че 2 дни преди този момент към 11:30 часа се е случило ПТП сред село Чомаковци и град Койнаре, в което очевидно има съществени материални вреди.

Инцидентът е посетен патрул на полицията, като се осъществен и оглед. Установено е, че единият от водачите – 36 годишен с Месецедес 400 D е навлязъл в лентата за насрещно придвижване, където се е блъснал с Опел Астра, ръководена от 58 годишен лидер. Пробите им за алкохол са били негативни. За случая е известен дежурен прокурор.

Запознати споделят, че случаят е потулен от органите на реда в Плевен, който е и родният град на Радостин Василев. Неговите родители също са известни в града, като татко му е юрист, а майка му – лекарка. Той също по този начин измежду локалните е прочут и като „ мъжа на Нина “, която е и огромен полицейски началник в столицата. По време на случая Руди Гела е деен член на партията на Слави – ИТН.

Запознати споделиха, че спортният юрист тогава е „ купил “ потърпевшия Красимир Генов, като му е дал кола за 3 000 ле, с цел да го обезщети и по този метод да го „ помоли “ да мълчи.

Година по-късно Радостин Василев е определен за министър на спорта и тогава стартира да паркира зад Спортната зала първокласен Мерцедес 400 с мутренски номер Сухопътни войски 5555 РВ, като и към този момент не се приказва за ПТП-то, което е „ забравено “ и от потърпевшия.

Източник: pik.bg











 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР