На 11-ти май в 18:00 ч. подготвяме Национален протест в

...
На 11-ти май в 18:00 ч. подготвяме Национален протест в
Коментари Харесай

Възраждане: Държавата ни е сграда, която се разпада, защото няма стопанин

На 11-ти май в 18:00 ч. приготвяме Национален митинг в два града на страната

На 11-ти май 2022 година „ Възраждане “ провежда Национален митинг на пл. „Народно събрание“ в град София. По същото време в 18:00 членовете и симпатизантите на Възраждане-Варна ще стачкуват пред Областната администрация в града. Основното искане на митинга е оставка на държавното управление, което в последните месеци се занимава повече с войната в Украйна, в сравнение с с проблемите на българите в България.

Страната ни на процедура няма държавно управление, тъй като през днешния ден тя се ръководи от хора, които единствено вредят. Нито едно от решенията, взети от тях, не е в полза на българите. Цари съсипия и разпад. Пътищата ни се разрушават, пенсионерите чакат за пенсиите си, а държавното управление се оправдава, прикривайки се зад „ хакерска офанзива “,

Държавата ни е постройка, която се разпада, тъй като няма собственик, който да се грижи за нея, а има ръководещи, които се преценяват с външни сили, а не с българския народен интерес.

Само за няколко месеца парите в страната свършиха, теглят се заеми безсистемно, а смяната е забележима, само че в отрицателен аспект. Ако българите решим, марионетното държавно управление ще си отиде, а след него ще дойдат предварителни избори, които ще са като референдум за нас. За това дали сме подготвени да си върнем и преосновем страната. Днес ние отново сме на първата стъпка, както и преди година – да отстраним ръководещите.

“ Възраждане “ провежда народен митинг в два града на страната. Ако споделяте позиции ни по значими за България въпроси, може да се свържете със структурите на „ Възраждане “ по места, с цел да се присъедините към митинга. Координати на всяка от тях ще намерите в уеб страницата: Възраждане.бг.

На 11-ти май 2022 година от 18:00 ч. „ Възраждане “ провежда Национален митинг на пл. „Народно събрание“ в град София. По същото време в 18:00 членовете и симпатизантите на Възраждане-Варна ще стачкуват пред Областната администрация в града. Времето пристигна, българският дух е безсънен и е време да се освободим от окупаторите. С Бог напред да си върнем страната!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР