На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в

...
На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в
Коментари Харесай

Откриване на eMAG шоурум в София

На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в България на уеб страницата за електронна търговия eMAG ще посрещне своите клиенти в Сердика Център. На 250 кв.м. комерсиална повърхност ще бъдат изложени 500 продукта, които могат да се закупят на място, като клиентите ще имат и опция да вършат поръчки на избрани артикули онлайн, с безвъзмездна доставка за тях в шоурума – откъдето да ги вземат още същия ден, спестявайки време за доставка.
Шоурумът на eMAG ще бъде отворен всеки ден от седмицата сред 10 и 21 ч. при съблюдаване на всички нужни ограничения за сигурност. Ще се улесни и връщането на артикули и приемането на съвещания на място. Там ще се обитава и Apple Shop – даващ опция на потребителите за едно пълноценно Apple прекарване.
Цените ще бъдат същите като в уеб страницата на eMAG, като се изключи първите 3 дни от отварянето, от 11 до 13 септември, когато ще има извънредни оферти – артикули от известни категории на специфични цени, важащи единствено за шоурума . Количествата са лимитирани, тъй че колкото по-рано отидат клиентите, толкоз по-добър е шансът им да се снабдят с мечтаните артикули.
От eMAG разкриват някои от определените предложения за откриването на техния шоурум, като на място ще има и доста други атрактивни оферти.
 
В офиса или работейки отдалечено, за родители или за деца, компактният и функционален преносим компютър HP 15-da0194nq, с екран 15.6 ", процесор Intel® Celeron® N4000, RAM 4GB, SSD 256GB ни дава софтуерно преимущество без компромис (цена шоурум 429,99 лева.). 

 
Разбира се, не можем да пропуснем началото на новия ТВ сезон – обичаните ни излъчвания и филми заслужават HD качеството на тв приемника LED Diamant, 32 " (цена шоурум 149,99 лева.) или 4K ултра HD резолюцията и огромния екран на елегантния смарт тв приемник Samsung 43TU7072, 43 ", LED (цена шоурум 499,99 лева.).
 

Смартфонът Xiaomi Redmi 8, с две SIM карти, 32GB, сапфирено синьо (цена шоурум 199,99 лева.) не инцидентно е един от шлагерите на марката – моден, съвременен и с първокласни спецификации той оправдава репутацията си, и то на налична цена. За ценителите на фотоси и видео с професионално качество също има отлична оферта – смарт телефонът Huawei Nova 5T, с две SIM карти и 6GB RAM, виолетов (цена шоурум 479,99 лева.). Вътрешната му памет от до 128 GB обезпечава място за всички песни, филми и приложения, които обичате. Смарт технология, с която в никакъв случай не е нужно да вършиме взаимни отстъпки.
 
Дамите сигурно ще оценят пресата за коса Remington PRO-SleekCurl S6505 (цена шоурум 39,99 лева.), която дава свободата за изправяне или за съвършено завършени къдрици единствено с един апарат. Личната грижа отива на ново равнище и благодарение на комплекта от 2 електрически четки за зъби със звукова технология Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 (цена шоурум 99,99 лева.).
 
През есента бързаме да приключим с ремонтите, за което с изключение на предпочитание са ни нужни и положителни принадлежности. За професионална приложимост, за дома, градината или гаража надеждният и ефикасен перфоратор Steinhaus PRO-RH1050 с мощ от 1050 вата е незаместим асистент (цена шоурум 69,99 лева.).


Кухнята е сърцето на всяка къща и тиганът Tefal Performance, 28 см (цена шоурум 17,99 лева.) ще ви накара да се почувствате като топ началник в нея. Друг правилен асистент е цифровата микровълнова фурна Samsung MS23F301TAS, 23 л, 800 W (цена шоурум 139,00 лева.), която има 20 подготвени режима на готвене на вкусни ястия и алтернатива за по-ниска консумация на сила.
 

Вечерите стартират да захладняват и е време да преоткрием удоволствието да се сгушим под завивките. Усещането е още по-приятно със спалния комплект от 100% памук Kring Olia, 4 елементи, в сиво и кремаво (цена шоурум 27,99 лева.).
 
А есенните сутрини стават още по-разкошни с чаша  първокласно кафе, направено с еспресо машината DeLonghi EC191CD, 15 bar, 1100 W (цена шоурум 129,99 лева.).

Още доста селектирани предложения на специфични цени ни чакат през 3-те дни на откриването на шоурума на eMAG, който отваря тъкмо в 10 ч. сутринта на 11 септември в столичния Сердика Център на бул. „ Ситняково “ №48, равнище -1.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР