На 11 септември, БНТ стартира новото предаване – Говори сега“,

...
На 11 септември, БНТ стартира новото предаване – Говори сега“,
Коментари Харесай

Мая Костадинова с авторско преадаване по БНТ

 На 11 септември, Българска национална телевизия започва новото предаване – " Говори в този момент “, с водещ Мая Костадинова. Анализи, мнения и изявленията ще обобщават българските и международни вести от седмицата. Tематични рубрики ще срещат феновете с огромните спортисти от България и света, ще показват паралел сред актуалните публични събития и еквивалентите им от близкото минало и ще демонстрират съумелите българи, които трансформират света.

Всяка събота и неделя от 17:00 ч. до 19:00 ч., водещата и създателите в предаването ще срещат феновете с нови и непознати персони, с хората, от чиито дейности зависи ориста на елементарния човек. Тук е момента да отбележим, че в това време в неделя се обрисува конкуренцията да е жестока - по бтв ще върви предаването на Светльо Иванов, а по Нова тв - това на Лора Крумова

" Говори в този момент “ ще се приготвя от екип от нюзрума с най-голямо публично доверие в България, съгласно изследване на института " Ройтерс “, оповестено през тази година. Предаването е ориентирано към необятната публика, към хората, които търсят отговори и желаят да бъдат чути.

" С новия програмен сезон стартираме и първия ни съботно-неделен следобеден блок " Говори в този момент “. Акценти в него ще са значимите събития освен от страната, само че и от света, а тематиките ще са пречупени през разнообразни гледни точки, с цел да могат феновете да добият най-изчерпателна информация за протичащото се. Радваме се, че публицист с опита на Мая Костадинова е част от екипа на Българска национална телевизия и ще бъде водещ на съботно-неделния блок " Говори в този момент “, споделя Мариела Драголова, шеф " Новини и настоящи излъчвания “ в Българска национална телевизия.

С тематичните рубрики в " Говори в този момент “ аудиторията ще се среща с забавните истории на елементарни и невероятни персони. В рубриката " Добре забравеното “ на Дими Стоянович, феновете ще видят самобитен паралел сред събития, вълнуващи обществото през днешния ден и еквивалентите им от близкото минало. Симона Пейчева е създател и водещ на рубриката " Шампионска среща “, в която ще беседва с най-атрактивните лица от света на спорта.

Вдъхновяващите истории на модерни съумели българи, които с работата и откритията си трансформират света към нас, феновете ще видят в рубриката на Мая Костадинова " Отвъд границите “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР