На 11 септември 2019 година около 14.00 часа в село

...
На 11 септември 2019 година около 14.00 часа в село
Коментари Харесай

Нарушител на пътя си спретна гонка с полицаите в Плевенско

На 11 септември 2019 година към 14.00 часа в село Садовец чиновници от районно управление (на МВР) - Долни Дъбник подават сигнал със стоп-палка по пример на лидер с лек автомобил "Мерцедес Ц 180 ". Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Водачът не стопира на подадения сигнал и продължава придвижването си в посока село Крушовица. Последван е от длъжностен автомобил с включени светлинна и звукова сигнализация. Нарушителят е застигнат на изхода на село Крушовица, където е изгубил надзор над автомобила и излязъл в ляво от пътното платно. Водачът напуща „ Мерцедес “-а и побягва в незнайна посока.

В автомобила са открити двама пасажера – 27-годишен от село Дисевица и 18-годишна от село Петърница.

Изяснено е, че лидерът е 23-годишен от село Дисевица. По предписание на дежурен прокурор от районна прокуратура - Плевен е осъществен оглед на местопроизшествието. След гонене нарушителят е арестуван за 24 часа.

При последвала инспекция е изяснено, че той е недееспособен и ръководи МПС в едногодишния период от наказването му. Образувано е бързо произвеждане по член 270 от Наказателен кодекс и по член 343 в, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР