На 11 октомври 2023г. в спортната зала на СУ Елин

...
На 11 октомври 2023г. в спортната зала на СУ Елин
Коментари Харесай

Варненски ученици участваха в инициативата Спорт за всички

На 11 октомври 2023г. в спортната зала на СУ „ Елин Пелин “ – гр. Варна се организира съревнование под надпис „ Спорт за всички “, в което присъединяване взеха възпитаници от учебното заведение хазаин, СУ „ Любен Каравелов “ – гр. Варна и СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – с. Синдел, общ. Аврен, обл. Варна. Събитието е в осъществяване на активност по план „ Подобряване на координацията и разговора сред полицията и ромското общество “, бенефициент по който е ГДНП. Организатори бяха ОДМВР –Варна, РУО- Варна, а в помощ на участниците в мероприятието бяха  инспектори от Детска педагогическа стая, както и сътрудниците им от Охранителна полиция.

Децата премериха сили в разнообразни спортни игри, като демонстрираха и своите познания по пътна сигурност, редейки пъзели на пътни знаци. По време на паузите сред съревнованията деца от трите учебни заведения демонстрираха и своите музикални заложби.

Всички възпитаници, участвали на  надпреварата „ Спорт за всички “, получиха тениски и шапки с логото на надпреварата, а участниците в игрите  получиха също медали, лакомства и купа за своето учебно заведение. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР