На 11 октомври 2020 г., в град София, ще се

...
На 11 октомври 2020 г., в град София, ще се
Коментари Харесай

МЗХГ организира Национален рибен фестивал в София

На 11 октомври 2020 година, в град София, ще се организира третото събитие от промоционалната акция „ Фестивал на рибата - вкусно и потребно ", проведена от Министерство на земеделието, харните и горите. Мероприятието ще се състои в Южен парк (вход откъм бул. Гоце Делчев) от 11:00 часа.
Събитието е част от промоционална акция, която цели да се съкрати веригата на снабдители и консуматори, като се даде опция на производителите да оферират своята продукция непосредствено.
Във фестивала се показват голям брой изложители, като е планувана и разнообразна стратегия. Водещ ще бъде артистът Ники Станоев. Гостите на ревюто ще имат опция да видят и две кулинарни демонстрации с присъединяване на известния готвач Лео Бианки. Той ще подготви на място рибни ястия и ще дава препоръки за приготвянето на риба вкъщи. За децата ще има детски ъгъл, в който се организират просветителни занимателни игри, свързани със бранш „ Рибарство ". На място ще може да се опитат и рибни ястия.
Фестивалният ден ще завърши с музикалните осъществявания, от 19:00 часа, на музикалните групи „ Rewind " и „ BrazzVilidj ".
Промоционалната акция „ Фестивал на рибата - вкусно и потребно " се стреми да реализира и позитивна смяна в потребителското държание и привички, като се усили потреблението на риба и рибни артикули от популацията у нас.
Събития от Националния рибен фестивал следва да се състоят още в градовете: Пазарджик, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе.
На събитието ще участва и заместник-министърът на земеделието, храните и горите доктор Лозана Василева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР