На 11 ноември 2019 година в 12.30 часа от тел.112

...
На 11 ноември 2019 година в 12.30 часа от тел.112
Коментари Харесай

Кола и товарен автомобил се сблъскаха челно край с.Градина

На 11 ноември 2019 година в 12.30 часа от тел.112 е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на път III-3005, км.9 наоколо до село Градина. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

На мястото на случая е изпратен полицейски екип, който е направил оглед. Изяснено е, че лек автомобил „ Форд Фокус “, благосъстоятелност и ръководен от 27-годишен от селото, при придвижване в посока село Търнене е изгубил надзор над ръководството.

Автомобилът се блъска челно в насрещно движещ се товарен автомобил "Волво ФХ-12 " с прикачено полуремарке, ръководен от 50-годишен от Плевен.

Катастрофа сред с.Черна места и Якоруда: Има потърпевш

В разследване на удара са породени обилни материални вреди по двата автомобила. Съдействие на място е оказано от чиновници на РСПБЗН – Плевен. „ Форд “-ът е срязан, с цел да може потърпевшият лидер да бъде изваден от него и предаден на екипа на ЦСМП - Плевен. Той е настанен за лекуване в УМБАЛ "Д-р Георги Странски " - Плевен с фрактура на лява ръка и крайник. Уведомен е прокурор в районна прокуратура - Плевен.

Образуваното досъдебно произвеждане е по чл.343, ал.1, б. "б " от Наказателен кодекс. Продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР