На 11-ия ден от протестите дойдоха да ни предлагат пари,

...
На 11-ия ден от протестите дойдоха да ни предлагат пари,
Коментари Харесай

Бабикян: Подиграваха ни се, но показахме смелост за промяна

На 11-ия ден от митингите пристигнаха да ни оферират пари, с цел да се откажем. Приключиха с моркова и по-късно пристигнаха с тоягата, само че това на всички е ясно към този момент.

Това разяснява Арман Бабикян от " Изправи се! Мутри вън! " в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия " Евроком ".

" Осребряване на митингите не може да бъде обвинено. Този тролски метод беше годен на предишните избори повече и в този момент я няма тази ненавист и това хокане. Хората доста интензивно желаят да приказват за това по какъв начин ще станат нещата по верния метод. От нас може би не са видели доста неща за една година, само че сигурно са видели храброст за смяна. Ние бяхме обект на насмешка, никой не вярваше, че ще се стигне дотук ", разяснява Арман Бабикян.

Той разяснява и проблема с подслушването на протестиращи под предтекст, че са образували държавен прелом.

" Промяната стартира. Опасението, че нямам задоволително болшинство и какво ли ще каже съседката, че не съм с най-правилните хора е ненужно. Един политик има избор и това е дали ще промени страната. Ето го предишния парламент, там имаше партии на смяната. Миналата година нямаше доста партии на смяната, само че в този момент са доста и нека да станат още повече. Допускам, че ИСМВ, Има Такъв Народ и Демократична България ще има болшинство от 121 гласа ", изясни той.

" Ние сме правили доста пъти до момента митинги. Тикви сме ваяли като статуи, риба цаца се продаваше пред Съдебната палата, Винету се четеше пред ГЕРБ. През тези минали години ние бяхме трима души. Журналистите бяха повече от нас, когато се вършиха тези митинги ", добави Бабикян.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР