На 11 февруари 2012 г. безжизненото тяло на 48-годишната Уитни

...
На 11 февруари 2012 г. безжизненото тяло на 48-годишната Уитни
Коментари Харесай

Онова, което е в душата ти, е само твое - УИТНИ ХЮСТЪН

На 11 февруари 2012 година безжизненото тяло на 48-годишната Уитни Хюстън бе открито във вана в хотелска стая в Бевърли Хилс.

Според токсикологичните резултати от аутопсията повода е сърдечен удар, породен от корист с кокаин, който е бил открит в кръвта на именитата певица.

В кръвта й са били открити и следи от консумация на антидепресанти и марихуана, само че количеството им демонстрира, че не са предизвикали гибелта на изпълнителката.

Скоро по-късно умря и дъщерята на Уитни – 22-годишната Боби Кристина , която също бе открита в безсъзнание във ваната в личния си дом. Шест месеца по-късно момичето умря в приют.

Уитни Хюстън е родена през 1963 в Ню Джърси. Тя покорява музикалния свят със забележителната мощ на гласа си и поредицата си от шлагери. Но песента, която и носи най-голяма популярност несъмнено е „ I Will Always Love You “.

Приживе певицата има продадени повече от 170 милиона записа, над 200 златни, платинени и сребърни плочи, и цели шест награди Грами. Това безапелационно я прави най-награждаваната певица в историята на звукозаписната промишленост.

От мен постоянно са очаквали повече, в сравнение с аз от самата себе си. Когато пристигна славата, аз се огледах към себе си и се удивих: „ Те защо приказват? “

Харесва ми да съм жена, та даже и в мъжки свят. Освен всичко друго мъжете не могат да носят рокли, до момента в който дамите носят панталони.

Не умея да пея, „ като черна “ и не знам, какво е това „ бяла музика “. Музиката няма цвят.

Най-после осъзнах, че не е закононарушение да нямаш другари. Да си самичък значи да имаш по-малко проблеми.

Вярвам, че децата са бъдещето. Научете ги добре и ги оставете да си следват пътя. Покажете им цялата хубост, която носят в себе си.

Господ ми е дал глас, с който да пея, а когато го имате, какво значение имат разните трикове?

Баща ми е гръбнака на нашето семейство. Винаги, когато съм имала проблем, той е бил до мен.

Още през цялото време камерата и аз сме огромни другари. Тя ме обича и аз я обичам.

Можеш да излъжеш хората. Можеш да заблуждаваш всеки когато и да е, само че не можеш да излъжеш себе си. Вечер, когато си отидеш вкъщи, се изправяш против истината. Аз съм и най-хубавия си другар, и най-лошия си зложелател.

Много отдавана взех решение да не се движа в ничия сянка. Дали ще се проваля или ще съумея, ще съм го направила както аз го имам вяра.

Още когато взех решение да стана певица, майка ми ме предизвести, че ще бъда доста самотна. Като цяло ние всички сме самотни. Самотата идва с живота.

Когато слушах Арета, можех доста ясно да усетя прочувственото обръщение. То идваше надълбоко от вътрешната страна. Ето това желаех да върша и аз.

Онова, което е в душата ти, е единствено твое!

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР