На 11 декември в британския град Солфолд стана пожар, в

...
На 11 декември в британския град Солфолд стана пожар, в
Коментари Харесай

Престъпници, изгорили живи четири деца, си го получиха тъпкано в затвора

На 11 декември в английския град Солфолд стана пожар, вследствие на който починаха четири деца. Впоследствие стана ясно, че това е било тенденциозен палеж. Престъпниците бяха вкарани в пандиза, където съкилийници им проведоха " топъл банкет ": Дейвид Уорол получи строшен пръст, а Кортни Брайърли бе залята с вряла вода. В началото на декември 25-годишният Дейвид Уорол, 20-годишната Кортни Брайърли и 23-годишният зак Боланд запалили дом в град Солфолд в Голям Манчестър. В резултат починаха четири деца.  Фото ©СоцсетиНа фото Брэндон, Ласи и Лия

Най-голямото от децата е било Деми Пиърсън, на 14 години. Брандън е бил на 8, Ласи - на 7, а дребната Лия е била единствено на 3 годинки.
 Фото ©СоцсетиНа фото Деми Пирсон

 Фото ©СоцсетиНа фото Брэндон, Ласи и Лия

Деми починала незабавно, а по-малките ѝ братя Брандън и Ласи умряли по-късно в болница. 16-годишния Кайл Пиърсън съумял да се избави от пламъците, скачайки през прозореца. Но майката на починалите деца Мишел Пиърсън и досега е в болница в сериозно положение.
 Фото ©СоцсетиНа фото Мишель Пирсон

 Фото ©СоцсетиНа фото Деми Пирсон

Експерти от пожарната увериха, че пожарът в дома е почнал на три разнообразни места - в комина, до входната врата и до прозорец на първия етаж. При това те достигнали до този извод, откривайки следи от бензин. След нещастието също станало ясно, че семейство Пиърсън непрекъснато е било заплашвано.

Мотивът станал спор сред собственичката на дома и незаконната тайфа. 18-годишният наследник на Мишел Люис пребил куче, благосъстоятелност на член на незаконната тайфа, след което бандитите му дали обещание да си отмъстят.
 Фото ©Соцсети

В пандиза обаче не оправдали този претекст. Полицията заяви, че Дейвид Уорол, който излежава наказването си в Пендълбери в Солфорд, е със счупени пръсти. Кортни Брайърли е била залята с вряла вода, до момента в който спи.
 Фото ©СоцсетиНа фото Дэвид Уоролл

След случая Кортни е била преместена в различен затвор. В момента тя се намира в килия за прелиминарен арест в пандиза Стренджвайс в Манчестър в очакване на три правосъдни производства. Известно е, че 20-годишната жена не просто е била член на бандата, а интензивно е подстрекавала останалите да отмъстят на семейство Пиърсън.
 Фото ©СоцсетиНа фото Кортни Брайерли

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР