На 11 декември се отбелязва Световният ден на планините -

...
На 11 декември се отбелязва Световният ден на планините -
Коментари Харесай

Екология и мода - за повече гора в България

На 11 декември се отбелязва Световният ден на планините - тези уязвими екосистеми, имащи световно значение, като източник на по-голямата част на международните ресурси на питейна вода, въздух и живот. Вярваме, че всяка планина е от голяма важност за биологичното многообразие и скъпото завещание, което остава след себе си. Знаете ли, че можете да извършите в действителност доста за планините и горите, съчетавайки модата със основаването на повече гора в България?

Днес взехме решение да ви представим един нов български бранд, в чиято идея е заложено засаждането на дръвчета, в комбиниране с качествена устойчива мода и предпочитание за разпространение на повече зелена просвета в България.



Нека ви разкажем малко за! Брандът употребява органични и рециклирани текстилни материали, създадени по виновен и етичен метод, с почитание към хората и природата . А най-хубавото е, че тяхната задача е да изградят съзнание въз основата на схващане и угриженост към планетата, природата и останалите хора. За всеки артикул, закупен от, се отделят средства, нужни за засаждането на избран брой дръвчета.



Големите промени стартират с дребни избори. Толкова дребни, колкото една чашка за многократна приложимост и колкото една чанта от плат, една стъклена бутилка, едно споделено пътешестване и колкото една тениска, основана с почитание към природата. Толкова дребни, колкото образеца, който даваме на дребните. Тези дребни избори вършат едни огромни промени.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР