На 11 декември от 10:00 часа във фоайето на Централен

...
На 11 декември от 10:00 часа във фоайето на Централен
Коментари Харесай

В Русенския университет откриват благотворителен коледен базар под надслов Дарение „Зрение“

На 11 декември от 10:00 часа във фоайето на Централен корпус на Русенски университет „ Ангел Кънчев ” ще бъде открит благотворителен коледен базар под наслов Дарение „ Зрение “.

На него ще бъдат изложени произведения, които са направени и дарени от студенти и организации, подкрепящи събитието.

Базарът e иницииран от студенти от 4 курс, компетентност " Социални действия “, от Факултет " Бизнес и мениджмънт " в границите на образованието по дисциплината „ Разработване и ръководство на планове в обществената сфера “ с учител доцент доктор Даниела Йорданова.

Със събраните средства младите запалянковци ще поддържат идеята на Lions club north за закупуването на авторефрактометър. С апарата ще се организират годишни очни прегледи на академичната общественост. Това ще разреши ранното разкриване и предприемането на навременни ограничения при определяне на зрителни увреждания. Наред с това ще се промотира значимостта от провеждането на постоянен очен скрининг при офталмолог.

Предвижда се да се закупят и очила за хората с установени мощно изразени зрителни увреждания.

Благотворителният коледен базар се провежда под егидата учен Христо Белоев, дтн, DHC, mult. взаимно с клуб „ Проектни мениджъри “, управителен от доцент доктор Даниела Йорданова, и с общителното подпомагане и финансиране от Студентския съвет при Русенския университет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР