На 11 август, от 20 часа, в лятно кино Орфей“

...
На 11 август, от 20 часа, в лятно кино Орфей“
Коментари Харесай

„Още една жена каза“ в лятно кино „Орфей“


На 11 август, от 20 часа, в лятно кино „ Орфей “ двете надарени фурии Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще поведат феновете с доста смях в света на актьори, сценаристи и артисти.

Здрава Каменова, позната и  като сценарист на български сериали, споделя с доста изразност сюжети и случки от процеса „ зад кадър “, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз – групировката в предаването „ Нощни птици “ по БНТ  добавя радостни и неуместни случки от живота на певиците.

Как се написа публикация за загубен котарак в жанр турски сериал, какъв брой луди амбициозни майки могат да се съберат в една музикална школа, по какъв начин се оцелява след ураган в Южна Корея са единствено част от тематиките, по които двете надарени фурии ще Ви осветлят.

Публиката си потегля окрилена от  превъзходната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са наложителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази страст!

Билетите за музикалния стендъп „ Още една жена сподели “ са към този момент в продажба на касата пред общината Пловдив, в мрежата на Ивентим и в Грабо.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР