На 11 април 2021 г., о.з. полковник д-р Петър Николов

...
На 11 април 2021 г., о.з. полковник д-р Петър Николов
Коментари Харесай

Флотски ветеран навърши 80 години

 На 11 април 2021 година, о.з. полковник доктор Петър Николов Ганчев навърши 80 години.

Тържественото отбелязване на годишнината му се организира с къса гала на 22.04.2021 година в Гарнизонен стол " Маяк “ - гр. Варна.

Започнал службата си като дивизионен доктор в дивизион подводни лодки, морето става неизменима част от живота му и негово предопределение. Като част от неговите заслуги за потребностите на военнослужещите и цивилните жители е   изграждането на барокамера в МБАЛ-Варна към ВМА. 

За своя принос и потвърден професионализъм лекар Ганчев беше награден с награден знак " За достолепие и чест “ I вид на министъра на защитата, както и с   " Почетна монета - сувенир “ на  командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов. Наградите бяха връчени от началника на Щаба на Военноморските сили капитан I сан Камен Кукуров.

Събитието беше почетено от контраадмирал о.з. Румен Попов, ръководителя на УС на съюза на подводничарите в Република България капитан I сан о.з. Станко Станков, доста някогашни негови сътрудници и другари, както и представители на медиите.

Тържествената гала се организира при прецизно съблюдаване на санитарно-хигиенните и противоепидемични ограничения, свързани с неразпространението на COVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР