На 11.11. 2020 г. в Интер Експо Център и онлайн

...
На 11.11. 2020 г. в Интер Експо Център и онлайн
Коментари Харесай

h. i summit 2020 обединява лектори от цял свят за първото си издание в София

На 11.11. 2020 година в Интер Експо Център и онлайн ще се организира първото издание на  интернационалния бизнес конгрес - h. i summit, проведен от Human Business Studio в партньорство с Инвестор Медиа Груп. Събитието слага началото на дълготрайна платформа за търсене на устойчиви решения за бъдещето на хората в изискванията на динамични обществени, политически, софтуерни и демографски промени.
“Във времена на здравна, икономическа и политическа турбуленция усещаме нуждата от усилване на смисления разговор за хората. Това е част от задачата ни като компания и считаме, че тъкмо в този момент имаме огромна потребност от достоверен диалог за нашето бъдеще. По време на първото издание на h. i summit през ноември слагаме във фокуса идващото равнище на взаимоотношение човек-с-човек, човек-с-бизнес и на хората с обществото. Нашата цел е да дадем на участниците скъпи проблясъци и на практика решения за новата човешка интелигентност; нововъведенията, в помощ на напредъка на хората; включването в ерата на глобализацията и парадоксалната атомизация на хората; за доверието и прозрачността в публичния контракт и въздействието му върху цялата екосистема; за наличието и следата, която ние хората бихме желали да оставим след себе си. ”, споделят Нина Владимирова и Карина Карагаева - ръководещи съдружници на Human Business Studio.
h. i summit ще показа в дълбочина основни трендове в световен мащаб за:
-  Управление на смяната
-  Развитие на човешкия разсъдък и капацитет
-  Лидерство
-  Организационен дизайн и просвета
-  Прогностика и стратегическо обмисляне.
Лектори на събитието са бизнес водачи, мислители, създатели, футуристи и провокатори на статуквото от България и чужбина, измежду които са представители от Santa Fe Institute, University of Sheffield, INSEAD Business Campus Europe, ABB Bulgaria, SAP Bulgaria, VMware, Ligna Group.
Събитието е еднодневно, с опция за  наличие на място и онлайн стрийминг. Насочено е към висшия и междинен мениджмънт в организациите, специалисти по човешкия капитал, притежатели на бизнес, бизнесмени, млади експерти и всички, които мислят и работят за бъдещето на хората.

Програмата е разпределена в пет панела - iNTELLIGENCE, iNNOVATION, iNSPIRATION, iNTEGRITY, iNCLUSION, а главните акценти са:
-   Какви са уменията на индивида на бъдещето?
-   Можем ли да бъдем дизайнери на софтуерната епоха? 
-   Как се трансформират обичайните корпорации и се приспособяват към новите условия на труд, другите генерации на работна мощ, провокации при развиването на гения?
-   Каква е новата обществена отговорност на корпорациите?
-   Има ли друга опция на консуматорското общество и стопанската система в сегашния ѝ тип?
-   Как във времена на софтуерен взрив и нововъведения се оправяме със самотата, отчуждението и включването на хората?
-   Промяна на настройките и метода на мислене за създаване на стабилно бъдеще
-   Новата парадигма за мислещия човек и водачеството.
Early bird билетите са в продажба до 30.09.  с отстъпка от 25%. Повече елементи за програмата и опциите за регистрация вижте на уеб страницата на форума:   и във Facebook:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР