На 11.10.2024 ще се насладим на предимствата на Луната във

...
На 11.10.2024 ще се насладим на предимствата на Луната във
Коментари Харесай

11.10.2024: Край на трудностите – започва МОЩЕН ПЕРИОД за 6 зодии

На 11.10.2024 ще се насладим на преимуществата на Луната във Водолей, която носи специфични дарове от Вселената, предопределени за шест зодиакални знака, които ще схванат какъв брой е значимо да обръщаме внимание на света към нас, защото там всеки ще открие своите гении.

Рак, Везни, Скорпион, Водолей, Стрелец, Водолей и Риби ще се радват да знаят, че освен има нещо, което работи отлично, само че можем да вземем това, което сме научили през този ден 11.10.2024, и да продължим с идната работа.

По време на Луната във Водолей на 1.10.2024 се усещаме дръзки, само че не импулсивни, обмисляме нещата и опитваме нови неща. Опитвайки нови неща, откриваме нови пътища, които да поемем, което може да докара до огромно благополучие.

 

Шест зодии получават специфичен подарък от Вселената на 11.10.2024:

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Е, ненапълно знаехте, че този ден идва и това се отнася до знанието, че рано или късно ще би трябвало да се изправите против себе си в огледалото. Октомври изисква от вас промени, които би трябвало да се трансформират вечно. Има едно затруднение, което стои на пътя на напредъка ви години наред и през днешния ден 11.10.2024 вие му слагате край.

11.10.2024 ви носи лунен тригон с Уран, който ви оказва помощ да разберете, че не дължите нищо на това затруднение и че във вас е цялата мощ, от която се нуждаете, с цел да се отървете от него един път вечно. Времената на държане на факла свършиха. Вече сте на на прав път и би трябвало да продължите към живота, за който мечтаете.

Това е ден 11.10.2024, който смятате за последния от многото, които са ви задържали. Чувствате се доста допрени от концепцията, че животът е къс и че би трябвало да го изживеем пълноценно, с цел да се насладим на преживяването си тук. Ще освободите това затруднение в този ден и ще се почувствате по-силни и щастливи.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Това, което ще намерите за толкоз отлично на 11.10.2024 петък, е концепцията, че това, което знаете е неповторимо и самостоятелно в себе си, Везни, и е тъкмо това, което би трябвало да разширите. Този ден ви поддържа изключителното и ще откриете, че специфичният подарък, който Вселената ви е предоставила, е мощ и увереност.

По време на Луната във Водолей на 11.10.2024 ще се видите като разнообразни и неповторими и вместо да отстъпите и да скриете естествените си гении, ще положите старания те да бъдат приети. Не са доста хората като теб, Везни, и ти блестиш блестящо като елмаз по време на Луната във Водолей.

11.10.2024 ви демонстрира, че няма от какво да се страхувате. Ако се докоснете до галактическото схващане, ще видите, че в никакъв случай не е имало потребност да се страхувате. Това, което притежавате, е доста особено и самостоятелно и би трябвало с категоричност парадирате с цялата му стойност.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион, вашият специфичен подарък от Вселената на 11.10.2024 е обновеното чувство за себе си. Приели сте концепцията, че може би не сте задоволително добър, тъй като светът към вас ви е посочил портрет на съвършенство, в който не се вписвате. Е, тази игра за съпоставяне публично завършва през днешния ден.

И защото имате Луната във Водолей на 11.10.2024 на ваша страна, ще видите, че този ден би трябвало да се изживее в цялото му величие. Без да мислите какъв брой време сте изгубили, просто станете и започнете да вървите към фантазиите в този момент, тази минута, незабавно. Няма време за губене, през днешния ден е верния миг!

Истинският подарък идва при вас на 11.10.2024 под формата на приемане на това, което сте, такива чудесни, каквито сте, и да продължите напред като себе си. Луната във Водолей приветства вас, Скорпион, този тип поддръжка не можеше да пристигна в по-подходящ миг.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Имате съответно затруднение по пътя си и за дълго време или сте го пренебрегнали, или сте се престрували пред себе си, че не съществува. Ще решите да се отървете от него, в този момент и вечно.

Това са съществени неща за вас, Стрелец, защото на 11.10.2024 ще видите, че всичко, което би трябвало да извършите, е да признаете пред себе си, че това затруднение съществува. Това е всичко. Трябва да признаете, че съществува. Вие сте живели с това затруднение и методът, по който то ви визира, е повишен. Вече не можете да го потискате или да го пазите в загадка.

И по този начин, вие го премахвате на 11.10.2024. Веднага щом го осъзнаете и с лечебните сили на Луната в тригон Уран, ще видите, че бихте могли да извършите това от дълго време, само че не съжалявайте, Стрелец. Вие сте на път да излекувате живота си, което е безусловно прелестно.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Вашият специфичен подарък от Вселената на 11.10.2024 идва под формата на това, че се доверявате на интуицията си и неотложно действате съгласно нея. Тъй като сте склонни да премисляте нещата до степен да ги пропуснете изцяло, в този момент знаете, че има толкоз доста мисли, които можете да извършите, преди да стане решаващо за вас да действате.

И по този начин, това, което Луната във Водолей прави за вас на 11.10.2024, е, че ви слага в вярната позиция да разберете какво ще вършиме и да го извършите. Това е деен пренос. Работи с деяние и позитивна сила и не е застоял или неподвижен. Това е отличен миг да се изправите и да извършите това, което сте споделили и желали, че ще извършите.

На 11.10.2024 ще откриете, че ще изненадате себе си, като станете и извършите нещо, което сте желали да извършите от дълго време. Истинско е, Водолей. Сега е моментът ти да бъдеш смяната, която искаш в този свят. Сега е моментът да излезете от мозъка си и да влезете позитивно и съзнанато в действителния живот.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Ще получавате подарък след подарък от Вселената, тъй че всичко, което вършиме, е да се възползвате от Луната във Водолей. 11.10.2024 може да пристигна с концепцията за огромна смяна и може да възприемете това като най-великия от всички специфични дарове, които получавате в този момент.

Промяната не постоянно е нещо, към което се стремите, само че тя ще ви покаже, че в случай че желаете нещо, единственият метод да го получите е като приемете, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Това не значи, че не сте съвършени. Вие сте, само че хей, на всички ни би трябвало малко ободряване понякога.

На 11.10.2024 ще усетите силата, присъща на Луната във Водолей и ще се доверите на интуитивните си умения. Има неща, които другите желаят да направиш, само че не смяташ, че си задоволителен, с цел да ги завършиш. Имай религия в себе си. Така ще изковеш пътя си в позитивност в този миг. Знаейки, че въпреки да е друг твоя път от пътя на другите, той е твой и това те прави неповторим. Чувствайте се мощни и смели.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР