На 11. 07. 2022 г. около 10. 55 часа на

...
На 11. 07. 2022 г. около 10. 55 часа на
Коментари Харесай

7 ранени в катастрофи за часове в Пиринско

На 11. 07. 2022 година към 10. 55 часа на пътя сред селата Блатска и Абланица, при ясно врем и изсъхнал асфалт, правоспособна лидерка на 31 години от с. Вълкосел, ръководи лек автомобил БМВ 3, на десен завой навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в лек автомобил „ Рено Лагуна “, ръководен от дееспособен лидер на 57 години от с. Слащен. В резултат на случая е потърпевша лидерката на БМВ, която е с главоболие и е освободена за домашно лекуване. Пробите на водачите за алкохол са негативни. В районно управление (на МВР) Делчев е направена докладна бележка.

На 11. 07. 2022 година към 17. 00 часа при ясно време и изсъхнал асфалт на пътя сред селата Мосомище и ново Ляски, дееспособен лидер 25 година от Гърция ръководи товарен автомобил „ Волво “ с ремарке и откакто не е спазил нужната отдалеченост удря откъм гърба лек автомобил „ Пежо 206 “, ръководен от 49-годишен дееспособен лидер от гр. Гоце Делчев. В резултат на удара лекият автомобил се удря в мантинела и железна ограда. Пострадали са лидерът на лекия автомобил, който е с комоцио и контузна рана и возещата се на предната седалка 47 – годишна жена, която е получила контузия в гърдите. И двамата потърпевши се без заплаха за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурен екип, Пробата за алкохол ва лидера на камиона е негативна. Уведомена е прокуратурата, а в районно управление (на МВР) Г. Делчев е направена докладна бележка.

На 11. 07. 2022 година към 09. 00 часа на пътя сред Разлог и Симитли, при ясно време и изсъхнал асфалт, правоспособна лидерка на 19 година от с. Филипово, общ. Банско, ръководи лек автомобил „ Фолксваген Голф “ и подхваща погрешно маневра „ изпреварване “ при наличиета на пътен знак и маркировка, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря в лек автомобил „ Фолксваген Фаетон “, ръководен от 43 годишен мъж от Банско. „

При случая са потърпевши три дами и един мъж във „ Фолксваген Голф, оказана им е здравна помощ и четиримата са без заплаха за живота. Водачът на другия автомобил е с болки в десен гален. Всички защитни колани в колите са бил сложени, а пробите за алкохол са негативни. В 02 районно управление (на МВР) Благоевград е формирано досъдебно произвеждане по член 343б, вр. 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР