На 100% сме сигурни, че изгонихме руски шпионин, а не

...
На 100% сме сигурни, че изгонихме руски шпионин, а не
Коментари Харесай

Асен Василев: Изгонихме руски шпионин, а не обикновен свещеник

На 100% сме сигурни, че изгонихме съветски разузнавач, а не елементарен духовник, тъй като информацията за сътрудници в Руската черква пристигна и от партньорски служби. Единственият проблем е, че той е работил в България в границите на 5 години, а ДАНС не са го засекли. Колегите от РСМ споделиха, че той е вербувал македонски жители. Това съобщи пред NOVA министърът на финансите Асен Василев.
 
" Ако информацията, която ДАНС изнесоха, е вярна, това значи, че при експулсирането предходната година той не е бил експулсиран, което значи, че ДАНС или не са имали информация, или заради някаква причина не са работили. Разбирам, че от време на време истината боли ", добави още той. 
 
" Истината е, че най-малко това, което аз виждам като артикул от нашите служби за сигурност, не дава отговор на никакви стандарти. И надлежно напълно отговорно мога да кажа - не считам, че подсигуряват сигурността на страната ", съобщи Асен Василев. 
 
По думите му ремонтът на службите е извънредно належащ, тъй като те са неефективни. " В момента държавното управление работи задоволително добре, без да би трябвало да се вършат някакви в допълнение разяснения ”. Така финансовият министър разяснява ще стане ли " сглобката ” коалиция, подписвайки съглашение.
 
По тематиката за участието на България в Шенген и еврозоната финансовият министър пресметна, че общо за стопанската система резултатът от отлагането на участието на България в еврозоната и Шенген е сред четири и пет % от брутния вътрешен артикул на страната. Поводът за коментара му е предлагането на държавното управление да впише в формален документ 1 януари 2025 година като целева дата за участие в еврозоната.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР