На 100 м от цъкрвата в , в която вчера

...
На 100 м от цъкрвата в , в която вчера
Коментари Харесай

Българин в Ница: Французите очакват властите да вземат нещата в свои ръце

На 100 м от цъкрвата в, в която през вчерашния ден беше осъществено нахлуване с нож, се намира офиса на българина Борис. Докато е отивал на работа, той е видял суматохата след към този момент осъществения атентат. Реакцията на управляващите била мигновена, споделя той пред btv.
„ Полицията дойде 5 минути след повикването. Блокираха цялата зона пред църквата. След това се чу пукотевица и гърмежи. Аз самият не бях доста изплашен, само че не знаехме какво става и в такава обстановка не знаем дали има втори терорист. Просто се скрихме в офиса “, описа той.
Българинът удостовери, че хората са обезпокоени. Той уточни, че французите чакат управляващите да вземат нещата в свои ръце.
 Нападение до черква в Ница - има починали и ранени (ВИДЕО) Нападение до черква в Ница - има починали и ранени (ВИДЕО)
Една жена е обезглавена и двама други души са убити след нахлуване с нож, осъществено наоколо до и базиликата „ Нотр Дам “ в...
" Ница е знак на туризма. Последните години се усеща, че обстановката се трансформира и тези атентати доста тежат на самия град и на самите французи ", удостовери той.
 
Терористичен акт бе осъществен в черква през вчерашния ден по обяд в Ница. Има няколко убити, а килърът е хванат, само че е ранен. След този следващ атентат във управляващите покачиха степента на заплаха в страната.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР