На 10 юни (събота) с вход свободен от 10:00 до

...
На 10 юни (събота) с вход свободен от 10:00 до
Коментари Харесай

Вход свободен! Много игри и забавления за Деня на бащата във Военноморския музей във Варна


На 10 юни (събота) с вход свободен от 10:00 до 18:00 часа и доста атракции във Военноморския музей ще се организира Денят на бащата, отдаден на специфичната връзка сред детето и таткото.

Незабравим и трогателен старт на лятото чака всички посетители на Музея. Те ще бъдат предизвикани да се включат в интензивности, предизвикващи тяхната експедитивност, предвидливост и сръчност. Ще се срещнат с специалността на водолаза, подготовката и оборудването за гмуркане и ще вземат участие в просветителни игри с награди. Предвидено е и време за креативна изява – за тези, които се осмелят да се впуснат в декорацията с жив скандинавски мъх или да изразят вдъхновението си с цвят.

Деца и родители ще се състезават с роботи-бойци, ще схванат от какви детайли са построени дребните машини и по какъв начин се задвижват, а специфичен робот ще изстрелва допустимо най-надалеч хартиени ракети. Най-малките пък ще се срещнат с историята за Рибко и японския картинен спектакъл Камишибай.

През целия ден ще ви чакат господин Шишеяд и гладната за кенчета госпожа Преса, за които може да донесете непотребни пластмасови бутилки и алуминиеви кутийки, които да рециклираме.

Заедно с любопитните атракции посетителите ще имат опция да прегледат непрекъснатата експозиция на музея и краткотрайната галерия „ Хладното оръжие в Българската войска – знак на героизъм и чест “.

 

ПРОГРАМА

10.00 – 12.00 ч. : Изкуство и украса от жив скандинавски мъх с „ Хоопо арт “;

10.00 – 15.00 ч. : Как се става водолаз с Морски клуб „ Приятели на морето “;

10:00 – 18:00 ч.: Да рециклираме дружно с Power Jump

12 .00 – 15.00 ч. : Да опознаем роботите и програмирането с Училище по роботика Robopartans;

15.00 – 18.00 ч. : Творческо ателие със Сдружение „ Арт-визия “;

16.00 – 18.00 ч. : В света на приказките и японския спектакъл Камишибай с Treehouse.bg – Books & Wooden Toys.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР