На 10 юли в черноморския курорт Камчия ще се проведе

...
На 10 юли в черноморския курорт Камчия ще се проведе
Коментари Харесай

Международната бойна галавечер SENSHI 9 се завръща на 10 юли с 13 двубоя

На 10 юли в черноморския курорт Камчия ще се организира 9-ото издание на интернационалната професионална бойна галавечер SENSHI, която този път ще предложи двойно представление! На кръга на бойното шоу ще се изиграят 7 професионални дуела сред състезатели по бойни спортове от повече от 11 страни, както и още 6 наелектризиращи конфликта за първите по рода си Европейски пояси на Професионалната лига на KWU.

Бойната вечер ще стартира тъкмо в 20,00 часа в Амфитеатъра в Камчия и ще бъде със свободен вход за всеки, който желае да стане очевидец на качествени дуели. Първите 6 конфликта от бойната карта на SENSHI 9 ще бъдат сред финалистите от първото Открито Европейско състезание на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. То ще стартира два дни по-рано - на 8 и 9 юли в огромната зала на спортно-оздравителния комплекс " Камчия ". В него ще вземат участие 60 състезатели от 15 страни, разпределени в 6 категории, а 12-те спечелили на 9 юли, ще се класират за огромните финали на SENSHI 9.

Галата ще бъде открита точно с 6-те финала за Европейските пояси на SENSHI и ще продължи с други 7 борби сред професионални състезатели от България, Русия, Беларус, Украйна, Германия, Испания, Босна и Херцеговина, Гърция, Хърватия, Франция, Румъния. Сблъсъците ще бъдат открити за аудитория, а входът ще бъде безвъзмезден.

А за всеки, който не може да отиде да гледа зрелището на място, SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR, MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Първото намерено Европейско състезание на Професионалната лига на KWU и интернационалната бойна галавечер SENSHI 9 ще се проведат в границите на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който стартира на 4 юли в Камчия, в който вземат участие над 1200 участници от 28 страни в целия свят.

Европейското състезание трябваше да се състои през предходната година, само че поради усложнената епидемиологична конюнктура в целия свят, наложена от разпространяването на COVID-19, беше отсрочено. Сега уредниците от KWU International Professional League ще го проведат в границите на най-голямото международно киокушин събитие.

SENSHI 9 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР