На 10 юли планетата на действието Марс навлиза в земния

...
На 10 юли планетата на действието Марс навлиза в земния
Коментари Харесай

Марс в Дева - край на игричките и борбата за надмощие

На 10 юли планетата на действието Марс навлиза в земния преносим знак Дева, където ще транзитира до 27 август в това число. Време е да приключим с демонстрациите, битката за превъзходство, „ игрите “ и трагичните страсти, ласкателствата, заниманията и флиртовете (съвпад на Венера и Марс в Лъв). Време е да „ изтрезнеем “ и станем съществени, да сложим всичко в ред в и към себе си!

Навлизаме в интервал на нараснала централизация, практично мислене и деяние, прозрение в детайлите, по-добра организация и намиране на най-хубавите способи и решения за реализиране на задачите. Периодът сред 10 юли и 27 август е удобен за дейна работа, споразумяване на документи и сключване на значими контракти (до 24 август – по-късно Меркурий е назадничав до 16.09.23 г.), за земеделие, изложение на мнение (писмено и устно), писателска активност, разбори, прогнози, ремонти, проверки, грижа за здравето, грижа за чистотата и Земята. Девата е неуверена и преди да предприеме някакво значимо деяние тя дълго обмисля и проучва. Стреми се да прави всичко съвършено, качествено. Критична е както към себе си, по този начин и към другите. Но, както постоянно, има едно „ само че “! Меркурий, който ръководи този знак и в посочения интервал Марс в Дева е под неговото ръководство, на 10 юли навлиза в огнения знак Лъв, където ще транзитира до 28 юли в това число. И това видоизменя тотално звездната картина дотогава. Меркурий в Лъв ще подвига градуса на напрежението в контактите, няма да търпи рецензия и вмешателство, не обича да губи и се стреми към водачество. 

В средата на месец юли Меркурий в Лъв задейства неподходящ аспект с Юпитер в Телец, а сред 19 и 28 юли – неподходящ аспект с Уран в Телец. Много хора, изключително водачи, ще са склонни да преувеличават всяка информация и проблем, ще подхващат недомислени опасности, ще показват великолепие, което ще докара до ескалация на напрежението и споровете. Повишена е заплахата от произшествия с влакове, самолетни произшествия, военни офанзиви по въздух и вода, разрушение на мостове и здания. В същото време и Марс е в съпротива към Сатурн в Риби – планетата на рестриктивните мерки, компликациите, на нещата и хората, които ни карат да се усещаме сигурни и постоянни.

Опозицията Марс в Дева и Сатурн в Риби изисква от всички възпиране от експанзия и прекаленост в дейностите.

В международен проект са вероятни съществени спорове, прояви на принуждение, митинги и безредици, проблеми в опазването на здравето и просветителната система, екологични произшествия, наводнения и други естествени катаклизми, изключително в интервала 17 – 28 юли. Тъй като и Венера в Лъв е ретроградна от 23 юли (до 6 септември), чакам земетресения и на тържищата, банкрути на компании и евентуално на още банки. В общественото пространство ще излизат нескрито всякакви схеми и измами от предишното.

Не е изключено да има и атентати – против политик, арбитър или друга високопоставена фигура, както и кончина на възрастен политик или персона от висок сан в църквата през втората половина на юли.

В интервала 23.07 – 06.09.2023 година, до момента в който Венера е ретроградна, не са целесъобразни капиталовложения и всевъзможен различен финансов риск, нови действия, вписване на нови компании, нови бизнес / политически партньорства, нови интимни връзки и бракосъчетания, пластични интервенции и корекции. 

В персонален проект за разногласия и спорове, раздели с интимни или бизнес сътрудници,

транспортни и други произшествия най-уязвими са родените с Меркурий, Венера, Марс, Слънце и други планети в трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, поради неподходящите аспекти на Меркурий в Лъв към Юпитер и по-късно към Уран в Телец сред 15 и 28 юли. Спазвайте законите и етичните правила на държание, не предприемайте рисковани дейности, шофирайте доста внимателно, а в случай че е допустимо избягвайте пътувания на дълъг път в посочения интервал.

Възможни са разногласия и съществени спорове, които биха довели до трагични обрати и неприятни прекарвания.

Тъй като в персоналния ни хороскоп има общо 10 планети (заедно с двете светила Слънце и Луна), то опозицията на Марс в Дева към Сатурн в Риби е също толкоз рискова в този интервал. Марс „ натиска педала “, а Сатурн „ спирачката “ и също основава напрежение. Крие рискове за родените през първа декада на знаците и с други рождени планети от 0 до 10 градуса в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. През втората половина на месец август следва съпротива на Марс в Дева към Нептун в Риби, която може да предизвика измами, интриги, разпространяване на подправена информация. Тогава ще засегне в персонален проект представителите на трета декада на същите знаци и с други рождени планети в последните 5-10 градуса. Ще засегне и някои страни, изключително Съединени американски щати. Много е значимо да се резервира салдото при тази съпротива, която е по оста Дева / Риби, посредством повече схващане, диалози и демонстрация на състрадание. Това са два кармични знака, по тази причина би трябвало доста да внимаваме всички в дейностите си, с цел да не активираме отрицателна карма. Грижете се добре за здравето си, направете при нужда проучвания. Предпазвайте се от инфекции, интоксикации, контузии на ребрата и краката, произшествия във вода. Излизайте при всяка опция измежду природата, стремете се към здравословен метод на живот. Бъдете по-мили и грижовни към околните си. 

Марги Паскалева

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР