На 10 януари 2024 г. Open AI стартира абонамента ChatGPT

...
На 10 януари 2024 г. Open AI стартира абонамента ChatGPT
Коментари Харесай

Open AI добави абонамент за ChatGPT Team

На 10 януари 2024 година Open AI започва абонамента ChatGPT Team за тези, за които абонаментът ChatGPT Enterprise не е подобаващ (изисква най-малко 150 участници), а общоприетата версия на ChatGPT Plus не е задоволителна.

Едно от забавните неща, които Open AI декларира, е увеличението на лимита за известията до ChatGPT 4 по отношение на абонамента ChatGPT Plus; този предел е единствено 40 известия на всеки 3 часа, тъй че лимитът се доближава елементарно. Open AI няма да образова невронната мрежа върху вашите данни. Заявено е сходство със стандарта SOC 2 Type 1 compliance — администраторска подпора и опция за шерване на чатове с членовете на екипа.

За начало в акаунта се появява предложение за основаване на upgrade на акаунта от ChatGPT Plus към ChatGPT Team.

Можете да платите за една година едновременно и тогава цената ще бъде 600 $ (25 $ за двама души на месец) или да плащате месечно, само че тогава цената ще бъде 30 $ за всеки човек. Планът изисква най-малко 2 участника, макар че действително може да взе участие и 1 човек, само че ще платите най-малко за двама.

След заплащането, персоналният абонамент за ChatGPT Plus остава и се появява изборът на акаунт.

Лимитът за известията се усилва до 100 известия на всеки 3 часа, което е с 60 известия на всеки 3 часа повече, в сравнение с при абонамента ChatGPT Plus.

Между другото, декларираният усъвършенстван отклик не подхожда на действителността; отговорът лишава тъкмо толкоз време, колкото и при ChatGPT Plus. Може би по-късно нещо ще се промени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР