На 10-ти септември 2022 г. на хълм Бунарджика, гр. Пловдив

...
На 10-ти септември 2022 г. на хълм Бунарджика, гр. Пловдив
Коментари Харесай

Фестивал “С деца на тепе” на Бунарджика

На 10-ти септември 2022 година на рид Бунарджика, гр. Пловдив ще се организира третото издание на фестивала “С деца на тепе ”. През месец юли уредниците от фондация “С деца на тепе ” канят изложители, които да се включат в събитието, с цел да показват своите артикули и услуги, ориентирани към деца и подрастващи.

Целта на уредниците на събитието е популяризирането на град Пловдив и на всички структури в региона, които способстват за възстановяване обществената среда за деца и подрастващи. Фестивалът е без комерсиална цел. Всеки изложител показва своите услуги посредством работилници и занимания за най-малките.

За кого е уместно събитието?

Категория производители и организации от сферата на:
Продукти, услуги и действия, ориентирани към деца и подрастващи. Играчки и артикули за бебета и деца. Козметика за майки и деца. Работилници, детски школи. Спортни клубове. Музеи, галерии и други артистични и просветителни организации с фокус подрастващи.
Фестивалът включва музикално-артистични осъществявания онлайн, креативен и изобретателни работилници, зона за изложение; запознаване на децата с специалностите и занаяти. Събитието е обичайно с вход свободен за гости и се осъществя с поддръжката на Община Пловдив и Район Централен – Община Пловдив.

Желаещите да се включат като изложител могат да се свържат с координаторите на [email protected] или на 0893 320 114 – Румяна Киризиева (координатор събитие).
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР