На 10-ти ноември един лош режим беше сменен с един

...
На 10-ти ноември един лош режим беше сменен с един
Коментари Харесай

Проф. Атанас Семов: Загубихме 1/3 от населението си през последните 30 години

На 10-ти ноември един неприятен режим беше заменен с един разсипателен режим, сподели в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия проф. Атанас Семов, учител по право на Европейски Съюз и член на Конституционния съд.

"Нашата народна власт от последните 30 години докара до положение, което загубихме 1/3 от популацията си. Няма подобен феномен в друга страна, изминаваща прехода. Няма потребност от друга присъда, с изключение на тази. Това е задоволително доказателство. Имиграцията продължава, млади българи не престават да напущат страната, уточни гостът във връзка 10-ти ноември.

По думите му има трагично отрицателни трендове в развиването на България през последните 30 години. " Имаме най-малко 4-5 отрицателни трендове - демографската злополука, паралелно с нея е застаряването на популацията. В България един работещ устоя 1,6 неработещи. След 10 години това значи цялостен разпад на обществената система. Образованието е в цялостна злополука. Чудесно е, че с е покачиха заплатите на учителите. Странно е, че един начален преподавател получава повече от един академични учител ", сподели още проф. Атанас Семов.

Проф. Семов сподели, че 10-ти ноември единствено официално е донесъл демокрацията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР