На 10-ти март Православната църква почита паметта на Св. мъченица

...
На 10-ти март Православната църква почита паметта на Св. мъченица
Коментари Харесай

Православната църква почита паметта на Света Галина

На 10-ти март Православната черква уважава паметта на Св. мъченица Галина. Тя става една от жертвите, потърпевши при ръководството на император Деций Траян в гр. Коринт (дн. Гърция).

Света мъченица Галина е била последователка на Св. мъч. Кодрат. По това време доста мъже и дами, правилни на Христовата религия стават жертви на регионалния шеф, подхванал гонения против християните в региона.
По време на своето детство, Галина е доста палаво момиченце и постоянно е била част от момчешките компании. В младежките си години става много кокетна и към нея постоянно имало доста ухажори. В зрелите си години, Галина е властна и много твърда жена и по тази причина постоянно има огромен триумф в бизнеса си. Приятел е единствено с тези, от които може да извлече изгода. Тя е пряма и споделя каквото мисли, даже, когато осъзнава, че може да нарани индивида против себе си. Като брачна половинка постоянно прави забележки на брачна половинка си и постоянно му демонстрира минусите. С нея може да живее единствено човек, който откровено и правдиво я обича. Тя е извънредно ерудирана.
Името Галина е българско. Означава галена, милвана, обичана. Имен ден честват всички, носещи имената Галина, Гала, Галя, Галка, Галуна, Галин и производните на тях.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР