На 10-та минута след катастрофата бяхме на място на бул.

...
На 10-та минута след катастрофата бяхме на място на бул.
Коментари Харесай

Тенчо Тенев, КАТ-София: Георги Семерджиев е системен наркоман

На 10-та минута след злополуката бяхме на място на бул. „ Черни връх “ в София. Изключително тежка и неприятна панорама. Водачът, който ръководи този автомобил, е систематичен наркоман. Свидетелството му сме го лишили за приключване на контролни точки. Това сподели на чуване в Столичния общински съвет шефът на „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи Тенчо Тенев по отношение на случая с две жертви, при който бе арестуван Георги Семерджиев.

„ Миналата седмица столичната полиция го залавя да кара след приложимост на опиати. Отнето му е и швейцарското удостоверение за ръководство, което има. Същият лидер след известно време поставя подправени номера на автомобила и стартира да се движи по улиците на София “, добави Тенев.

Той изброи още нарушавания на Семерджиев, при които столичната полиция е взела отношение.

„ Ние сме административно наказващ орган. По-големите институции – прокуратура и съд би трябвало да вземат решение дали този човек би трябвало да бъде съден “, съобщи Тенев.

„ Не можем да огреем на всички места. Ако има опция, Столична община да ни обезпечи малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за снимане на скоростта “, прикани той.
https://www.facebook.com/council.sofia.bg/videos/3737347266406665
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР