На 10 септември от 14:00 ч. до 19:30 ч. на

...
На 10 септември от 14:00 ч. до 19:30 ч. на
Коментари Харесай

Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall

На 10 септември от 14:00 ч. до 19:30 ч. навън, с вход свободен, ще се състои четвъртото софийско издание на Фестивал на цветовете. За да е денят изпълнен с цветове, страсти, доста танци и хубава музика, посетители на фестивала ще бъдат Графа, Веси Бонева и EVA.
Преди да изпратим лятото с най-цветното събитие на столицата е хубаво да обърнем внимание и на няколко лесни и доста значими съвета, които уредниците споделят, с цел да си осигурим оптимален комфорт по време на събитието.
Облечете си комфортни облекла и обувки, тъй като ще бъдете на крайник през целия ден. Препоръчително е да не залагате на най-любимите си и нови попълнения в дрешника, тъй като цветовете се изпират, само че не е обезпечено, че резултатът е идентичен на всеки вид материя. Носете шапка или забрадка за глава, в случай че желаете допустимо минимум прахуляк да попадне върху косата ви.
Намажете се със слънцезащитен крем и си носете слънчевите очила. Хората, които са с лещи е по-добре да употребяват очила в деня на събитието. На място ще има защитни маски за уста, само че при положение, че имате може да си носите лична.
Прочетете деликатно наличието на пакетчетата с пъстър прахуляк и тествайте малко количество върху вътрешната страна на китката си. Изчакайте към 15 мин., с цел да ревизирате дали няма да получите неспокойствие или зачервяване на кожата.
Спазвайте инструкциите за сигурност – не хвърляйте прахуляк непосредствено в очите си и/или тези на хората към вас, нито пък в носа и устата. При попадане на прахуляк в очите – неотложно изплакнете!
Цветните торбички ще можете да закупите единствено и само от мястото на събитието. Те са с потвърден европейски генезис и документи за качество и липса на нездравословни резултати. Няма да бъде разрешено внасянето на каквито и да е други торбички с пъстър прахуляк!
Събитието е със свободен достъп, само че предлагаме дребните деца и малолетните да бъдат с компаньон. На деца под 3 годишна възраст не се предлага да употребяват цветните прахове!
Последен съвет, само че не и по значимост – елате в точния момент, с цел да може да си закупите цветни торбички и да се подготвите без да бързате за началото на фестивала. Събитието ще се организира на открития VIP паркинг на Sofia Ring Mall и ще бъде налично от 13:45 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР