На 10 ноември парламентарната група на БСП ще се срещне

...
На 10 ноември парламентарната група на БСП ще се срещне
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП обсъждат бюджета за 2023 г.

На 10 ноември парламентарната група на Българска социалистическа партия ще се срещне с парламентарната група на ГЕРБ-СДС, с цел да беседват по отношение на бюджета за 2023 година

На срещата се чака да бъдат коментирани най-важните цели на двете партии свързани с държавния бюджет за идната година. Вероятно ще се търси консенсус върху това по какъв метод би трябвало да бъде построен бюджета, тъй че да е допустимо най-хубав в икономическо отношение, да успее да подкрепи на българските жители във времена на рецесии и в същото време да няма висок недостиг.

Българска социалистическа партия към този момент реализира среща с Политическа партия, като след диалозите и двете партии стигнаха до консенсус по макроикономическите индикатори.

Българска социалистическа партия започва срещи с парламентарно показаните партии по отношение на бюджета откакто служебния кабинет съобщи, че ще внесе предложение за удължение на настоящия настоящ до април 2023 година Според Нинова би трябвало да има нов бюджет, тъй като в случай че се удължи остарелият средствата по обществената политика ще бъдат незадоволителни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР