На 10 ноември от 19 часа в Доходно здание, Държавна

...
На 10 ноември от 19 часа в Доходно здание, Държавна
Коментари Харесай

От Операта отново канят На гости в малката Виена

На 10 ноември от 19 часа в Доходно здание, Държавна опера - Русе кани публиката на едно вълнуващо и елегантно събитие със специфичното присъединяване на звездата на Музикалния спектакъл Александър Мутафчийски!

След грандиозния триумф и осъществявания до краен лимит площад пред Русенската опера при първото зрелище, в този момент русенци ще имат опцията още веднъж да се насладят на оперетния галаконцерт-спектакъл " НА ГОСТИ В МАЛКАТА ВИЕНА ", който носи духа на Русе и магията на австрийската столица!

Ценителите на Вечната музика ще имат привилегията да се насладят на най-изисканата и аристократична музика, звучала преди съвсем два епохи във виенските салони, с изключителното изпълнителско майсторство на брилянтни инструменталисти и артисти от Русенската опера!

 Този театър ще ги води във времето, когато Русе беше прочут като " Малката Виена ", и музиката разкриваше тайните на любовта и насладата от прелестите на живота, просветлявайки сърцата с магията на изкуството!

Под управлението на диригента Димитър Косев и сюжета и режисурата на Александър Мутафчийски, спектакълът дава обещание да бъде незабравимо прекарване!

С хореографията на Весела Василева и присъединяване на изтъкнати актьори като Александър Мутафчийски (гост), Борис Луков, Владислава Гарвалова, Глория Пенчева и мнозина други, русенци ще се потопят в един различен свят – този на любовта и щастието!

Този изискан театър, изпълнен с хубост, страсти и забавление, показан от хора, балета и оркестъра на Държавна опера – Русе не трябва да бъде пропускан!

Билети могат да бъдат закупени на касата на Опера и онлайн на www.ruseopera.com.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР