На 10 март турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган -

...
На 10 март турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган -
Коментари Харесай

На 10 март Ердоган ще отправи официален призив за изборите в Турция


На 10 март турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва ще насочи формален апел за президентските и парламентарни избори в Турция, пишат тази заран турските вестници.

По време на изявление на младежка конференция в северозападния окръг Бурса през вчерашния ден Ердоган разгласи, че ще направи формален апел за изборите на 10 март и уточни, че датата за изборите ще бъде 14 май, написа в. " Миллиет ".

Благодаря на Бог, че ни е съдено да споделим нашия път с вас, нашите скъпи младежи, които ще гласувате за първи път на изборите, които ще се проведат на 14 май, сподели Ердоган на младежката конференция.

Президентът посочи, че ще направи формален апел на 10 март, след което Висшата изборна комисия на Турция ще стартира с подготовките за изборите. Той акцентира, че това не са предварителни избори.

Ердоган сподели още, че се е съветвал с водача на Партията на националистическото деяние Девлет Бахчели и двамата са решили да създадат „ актуализация “ на изборния график, написа в. " Хюриет дейли нюз ".

Миналата седмица Ердоган даде сигнал, че президентските и парламентарни избори в Турция ще се състоят на 14 май, 35 дни по-рано от избрания ден, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР