На 10 март празнувахме Марио ден! Със Супер Марио Bros.:

...
На 10 март празнувахме Марио ден! Със Супер Марио Bros.:
Коментари Харесай

"Супер Марио Bros: Филмът" блести със страхотна и иновативна визия, много хумор и неспирен екшън

На 10 март празнувахме Марио ден! Със " Супер Марио Bros.: Филмът " потвърдилите се като примери за качествено развлечение в своите области Illumination и Nintendo сплотяват сили, с цел да пренесат на огромния екран историята на емблематичния мустакат водопроводчик Марио и неговия брат Луиджи от обичаната и известна в целия свят серия игри Mario.

Филмът свети със страхотната си пъстра и новаторска визия, многото комизъм, нескончаем екшън и редица закачки с митологията на играта, само че най-много впечатлява с извънредно симпатичните си герои и пленяващата си история, която ще стопли сърцата на дребни и огромни, без значение дали са осведомени с игрите, или не.

Докато работят подземен, с цел да отстранят проблем във водопровода, братята Марио и Луиджи се натъкват на мистериозна тръба, която ги води до вълшебен нов свят. Но когато двамата са разграничени срещу волята им и Луиджи попада в лапите на злия Боузер, Марио се насочва на епично странствуване, с цел да го избави.

С помощта на поданика на Гъбеното кралство Тоуд и с помощта на малко тренировки от притежаващата желязна воля владетелка на кралството – Принцеса Праскова, Марио би трябвало да открие своята специфична мощ... Но де да беше толкоз елементарно.  

Режисьори на " Супер Марио Bros.: Филмът " са Арън Хорват и Майкъл Йеленик (Малки титани: В подготвеност! Филмът), по сюжет на Матю Фогъл (Миньоните 2). Продуценти са основателят и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и основателят на Марио и поредицата игри Mario Bros. Шигеру Миямото.

Ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Чарли Дей, Джак Блак, Кийгън-Майкъл Кий, Сет Роугън, Фред Армисен, Кевин Майкъл Ричардсън, Себастиан Манискалко и други

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР