На 10 март от 9:00 ч. до 12:00 ч. ще

...
На 10 март от 9:00 ч. до 12:00 ч. ще
Коментари Харесай

Внимание: Променя се организацията на движение в участък от пътя Бургас-Созопол

На 10 март от 9:00 ч . до 12:00 ч . ще се промени организацията на придвижване в сектор от път II-99 Бургас-Созопол , в региона на пътен възел „ Крайморие “ . Временната организация е за монтирането на железна рамка , предпазваща мостовото оборудване от прекосяване на извънгабаритни моторни транспортни средства с височина над 4,8 м. Това са съобщили от Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/ .

Движението в региона на пътния възел ще бъде лимитирано и ще се пренасочва по обходни направления . За пътуващите в посока Бургас-Созопол трафикът ще се отбива преди пътен възел „ Крайморие “ през с. Маринка-с. Ново Паничарево-с. Ясна поляна-Приморско. Пътуващите в посока Созопол-Бургас ще бъдат пренасочвани преди пътен възел „ Парк Росенец “ по маршрута: с. Росен-с. Ясна поляна-с. Ново Паничарево-с. Маринка-Бургас. Пътуващите от Царево и Приморско в посока Бургас ще могат да употребяват следния обходен маршрут: пътен възел „ Приморско “-с. Ясна поляна-с. Ново Паничарево-път I-9 Маринка-Бургас. Екипи на „ Пътна полиция “ ще контролират придвижването и ще пренасочват водачите по обходните трасета.

След 12:00 ч. до довеждане докрай на монтажните действия придвижването ще се реализира в една лента на второкласния път II-99 Бургас-Созопол. Монтирането на рамката ще се извърши през почивния ден , с цел да се избегне натоварения трафик през работната седмица за пътуващите от общинските центрове до град Бургас. АПИ са отправили зов към водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР