На 10-и февруари посрещаме годината на Зеления Дървен Дракон, затова

...
На 10-и февруари посрещаме годината на Зеления Дървен Дракон, затова
Коментари Харесай

Годината на Дракона носи катаклизми и внезапни обрати

На 10-и февруари посрещаме годината на Зеления Дървен Дракон, по тази причина в случай че желаете да сте в благозвучие с вибрациите на 2024-та, послушайте препоръките на езотерика Михайлина Никлева-Мишел. „ Това е година на Дракона, не очаквайте да е мирна и спокойна, пригответе се за бурна и непостоянна година ”, предизвестява тя.  

Все отново първата половина на 2024 година ще е релативно по-спокойна, а през есента съгласно Мишел ще се ускори икономическата рецесия. Годината на Дракона ще донесе: Творчество, ентусиазъм и генерална смяна.

Ще има обаче неочаквани обрати, изненадващи провали, непрекъснато напрежение и невъзможност с ненадейна удобна развръзка, доста естествени катаклизми.

Общо взето всеки ще запомни 2024 година с нещо - както с положително, по този начин и с провокации и стрес. Все отново има и положителни вести: Дървеният Дракон обича фамилията, дома и уюта.

Годината е добра за подписване на брак. Творческите планове през тази година също ще се развиват добре - в случай че имате смели хрумвания в този момент е времето да ги активирате.

Икономиката ще се развива добре, макар всички обществено-политически условия. Всички, които са почтени и поредни, работливи и инициативни, през тази година ще имат огромни триумфи, популярност и популярност. Който прояви даже минимални старания за своето развиване бързо ще може да се изяви.

Тези, които нямат сътрудник досега ще имат най-накрая опцията да го намерят. Само не би трябвало да стоите безучастни, повече общувайте. Най-важното е, че даже и да има някакви компликации и тествания, постоянно най-после ще се намира удобен излаз и благополучен край!

Едни от най-големите късметлии ще са родените през годината на Дракона, Змията, Маймуната, Петела и Свинята.

Ако желаете да се подсигурите с амулет за годината на Дракона - купете си дрънкулка на змей. Ако намерите подобен, който държи перла, това ще е превъзходен амулет за бизнес и разцвет.

Бижутата от перли също ще носят триумф и положителни приходи.

Гривна (или друго бижу) от червен  кехлибар ще ви пази от бурната и непредвидима сила през годината. Този амулет ще е настоящ за 20 години напред, тъй като идва нов астрологичен интервал, това е 9-ти интервал, който е огнен и ще продължи до 2044 година, споделя Мишел. 

Най-главният и най-полезен цвят за тази година пък е синьото, всички нюанси на синия цвят!

Защото той ще ви помогне да сте добре във финансово отношение, защото в картата на годината липсва детайла вода, който носи парите. " Не зелено, а синьо, това е най-важният цвят, в синьо би трябвало да бъде и портмонето ви. Да, в този момент е годината на зеленият Дракон, само че в картата на годината и без друго има доста, доста от този детайл, повече от него не е нужно да добавяте в аксесоарите и облеклата, тъй като няма да ви донесе естетика. Другият потребен цвят, който е добре да добавяте е аления, тъй като огън също липсва в годишната карта, а той се свързва също с парите, интелекта и блясъка на мозъка ", написа Мишел на фейсбук страницата си. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР