На 10 Февруари от 18.30ч. пред сградата на Областна дирекция

...
На 10 Февруари от 18.30ч. пред сградата на Областна дирекция
Коментари Харесай

Протест на полицаи пред Областна дирекция

На 10 Февруари от 18.30ч. пред постройката на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив ще се организира районен митинг на полицейския профсъюз.

В него ще вземат присъединяване чиновници от всички дирекции на Министерство на вътрешните работи от територията на област Пловдив – гранична полиция, национална полиция, пожарна, жандармерия, БДС и други.

Законопроектът за държавен бюджет на Република България по никакъв метод не отразява съответните потребности на българските жители във връзка с тяхната сигурност и сигурност, както и не планува ограничения, които да подсигуряват правото на заслужен труд и възнаграждение на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

От Ноември 2020 година заплащането на труда на чиновниците в Министерство на вътрешните работи изостава в бранш Сигурност с 15 % в главните хонорари.

Галопиращата инфлация води до понижаване на покупателната дарба и до утежняване качеството на живот.

В тази връзка от СФС Министерство на вътрешните работи желаеме нарастване на главните заплати с 20 % и се разгласяваме срещу следващата промяна „на парче“.

Такава промяна без авансово извършен разбор и разискване със синдикалните организации няма да има позитивен резултат както върху чиновниците в Министерство на вътрешните работи, по този начин и върху жителите на страната, споделят в своя позиция от СФС Министерство на вътрешните работи.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР