На 10 август в 17:30 ч. в Първо РУ се

...
На 10 август в 17:30 ч. в Първо РУ се
Коментари Харесай

Шофьор стреля по колата на мъж при изпреварване

На 10 август в 17:30 ч. в Първо районно управление (на МВР) се е явил 54-годишен мъж от Русе, който е съобщил, че по-рано същия ден към 17:05-17:10 ч. по време на придвижване с управлявания от него автомобил „ Пежо - Боксер " по основен път I-5, при изпреварване лидерът на различен автомобил с марка " Пежо " е извадил револвер и е стрелял в стъклото на предната му лява врата, в резултат на което то се е счупило.

Според описа на пострадалия, той последвал другия автомобил и при опит да го засече и спре, лидерът му още веднъж е стрелял и счупил стъклото на предната му дясна врата, а по-късно е избягал.

Сигналът е бил регистриран в полицията, като е формирано досъдебно произвеждане с оглед данни за осъществено закононарушение  по чл.  325, алинея 3, вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 216, алинея 1, прочие 2 от Наказателен кодекс.

Извършени са първичните процесуално-следствени дейности и са подхванати незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в хода на които от полицията е арестуван мъж на 43 години от гр. Павликени. Работата по изясняването на случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР