На 10 август от 10.00 часа в Зала 1 на

...
На 10 август от 10.00 часа в Зала 1 на
Коментари Харесай

БЧК представя ключови дейности днес

На 10 август от 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе ще се организира осведомително събитие, на което от Българския червен кръст в крайдунавския град ще показват потребна информация за реакция в изискванията на бедствия и повреди. Подробности бяха конкретизирани през вчерашния ден на среща сред заместител регионалните шефове доктор Стефка Караколева и Синан Хебибов с ръководителя на Общинската организация на БЧК Алис Муртезова, шефа на Секретариата в Русе Антония Ябанозова и Николай Тодоров от филантропичната организация в София.

„ Имате безапелационната поддръжка на Областната администрация във всяко Ваше деяние. Сигурен съм, че ще съумеем да надградим партньорството и да работим все по-осезаемо за хората. “, съобщи Хебибов. „ Считам, че и доброволческата активност в района би трябвало да бъде разпространявана и повече младежи да бъдат привлечени и обединени от една благородна и почтена концепция. “, сподели доктор Караколева.

Специално внимание ще бъде отделено и на подхванатите дейности от БЧК по време на пиковете от пандемията от COVID-19. Присъстващите ще бъдат осведомени и с част от интернационалната активност на организацията и присъединяване ѝ по разнообразни планове, целящи навременното и съответно реагиране при форсмажорни условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР