На 10 април в сградата на Общинска администрация – Тетевен

...
На 10 април в сградата на Общинска администрация – Тетевен
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен награди даровити спортисти за постигнати високи резултати

На 10 април в постройката на Общинска администрация – Тетевен бяха наградени даровити спортисти, постигнали високи резултати, според Наредбата за изискванията и реда за реализиране на протекция на деца с изявени способности. Отличията, еднократнo финансова подкрепяне и грамоти, бяха връчени от кмета доктор Мадлена Бояджиева и зам.-кмета Свилен Русинов.
„ Винаги ми е било извънредно прелестно да давам награда нашите даровити деца, без значение в каква област се развиват. Днес оценки за своя труд ще получат петима представители на тетевенския спорт, които са потвърдили своите качества и умения неведнъж “, сподели доктор Бояджиева. Тя добави, че ангажирането на подрастващите с образованието, спортуването и здравословния метод на живот е измежду главните цели на локалната власт.
„ С тези награди целим да покажем, че положените старания постоянно получават своята компенсация, а по този метод да подтикваме младите интензивно да вземат участие, да се развиват и демонстрират своя капацитет, в региона, в която са най-хубави “, приключи кметът.
Зам.-кметът Свилен Русинов също поздрави момчетата и им сподели, че чака още триумфи и медали от тях.
Награди получиха: Валери Алексиев, Камен Петров, Генади Севдалинов, Орхан Юсеин и Асен Асенов, за влиятелните им класирания от спортни надпревари в разделите: битка и бокс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР