На 10 април (неделя) от 00:00 ч., БНТ 1 ще

...
На 10 април (неделя) от 00:00 ч., БНТ 1 ще
Коментари Харесай

Сръбската драмата „Добра съпруга“ в неделя вечер по БНТ 1

На 10 април (неделя) от 00:00 ч., Българска национална телевизия 1 ще излъчи сръбската драма „ Добра брачна половинка “.

Филмът „ Добра брачна половинка “ е дебют за режисьора Маряна Каранович. Тя е съсценарист и извършва основната роля на удовлетворена и улегнала жена. В живота ѝ се разпростират доста трагични моменти. Събитията към нея разкриват различен свят, друг от визиите ѝ за живота на „ добра брачна половинка “.

Сюжетът на кино лентата демонстрира един прелестен живот на семейство на Катарина, Милош и двете им деца, които живеят в Белград. Едно посещаване при лекаря и разкриването на рискова диагноза прекатурва напълно метода им на живот. В подготовка за най-лошото, тя стартира огромно домашно разчистване и по този начин разкрива още една съдбовна история. В чекмедже намира видеокасета със запис от войната в Босна, където брачният партньор ѝ Влада и негови другари с униформи убиват цивилни. По същото време новините по малкия екран оповестяват, че Сърбия, ще екстрадира и съобщи на Трибунала в Хага всички, правили военни закононарушения. В фамилията настава следващата рецесия.

Режисьор на „ Добрата брачна половинка “ е Миряна Каранович. В функциите феновете ще видят Миряна Каранович, Борис Исакович, Ясна Джуричич, Христина Попович, Боян Навойец, Ксения Маринкович и други.

Гледайте кино лентата „ Добра брачна половинка “ на 10 април (неделя) от 00:00 ч., по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР