На 10.12.т.г. около 03.15 ч. служители от Второ Районно управление

...
На 10.12.т.г. около 03.15 ч. служители от Второ Районно управление
Коментари Харесай

Бургаско Ауди затъна в кал на черен път след гонка с полицаи

На 10.12.т.г. към 03.15 ч. чиновници от Второ Районно ръководство – Бургас забелязали в региона на бул. "Проф. Яким Якимов " /до бл. 33 и 34/ лек автомобил "Ауди ", с бургаска регистрация, като подали светлинен и звуков сигнал за прекъсването му.

Водачът на автомобила не се съобразил с полицейските разпоредби, а ускорил скоростта си и траял придвижването си в посока ВХТИ, оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Нарушавайки пътната маркировка поел към земеделско-обработваемите земи, като последователно понижил скоростта си и заседнал в калта на черния път.

Установен и арестуван е лидера на "Ауди "-то – това е 33-годишен престъпно проявен мъж от Бургас, който бил придружаван от 22-годишна бурагзлийка.

Констатирано е, че лидерът е непровоспособен /с взета шофьорска книжка/, като ръководи автомобил в едногодишния период от наказването му по административен ред /тестван е за приложимост на алкохол, като апарата дал негативен резултат. Водачът отказал да бъде тестван за приложимост на наркотични субстанции, както и да даде кръв за химичен анализ/.

При осъщественото претършуване на л.а. "Ауди " са открити и конфискувани: режещ инструмент /тръборез/ и катализатор, откраднат от л.а. "Опел Корса ", с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 40 годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 33 в ж.к. "Славейков'. Бургазлията направил цялостни признания. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР